Haakfeest!!

Afgelopen zaterdag vertrok ik samen met Esther en tassen vol met haakprojecten naar het haakfeest van Frederika en Mabel in Oldebroek. Hier hadden de dames een super locatie geregeld waar we met maar liefs 50 hakende Instagram-dames samen kwamen. We zaten in het proeflokaal van Fruittuin Verbeek (een echte aanrader!) waar we werden verwelkomt met koffie, thee en een lekker stukje gebak.











Bij binnenkomst stond er voor ieder een mooie klos jute touw en een heerlijk zacht bolletje Durable Cosy klaar. Met alle dames gingen we aan de slag om dit om te toveren in een mooi mandje.
Met een koffie, een theetje of een sapje on the side gingen we aan de slag. 
Het is zo leuk om weer oude en nieuwe gezichten te zien, dus het is wel voor te stellen in welk gezellig, kakelend kippenhok we beland waren.



Tussendoor konden we ook nog genieten van een heerlijke lunch. Ik was persoonlijk het meest verliefd op het heerlijke verse brood. Helaas was het brood niet in de aangrenzende winkel te koop....maar andere heerlijkheden waren er volop. Ik ging met een paar lekkere zakjes thee naar huis.



Na de lunch mochten de meegebrachte tassen buiten geleegd worden en kwamen de meest waanzinnige haakprojecten tevoorschijn. Het was één grote kleurenpracht in de tuin. De vijf-kleuren-sjaal van byClaire en de bloemige boekentas uit het boek van Mooi van Draad waren het beste vertegenwoordigd.
Enkele dames hadden zelfs nog een kleinigheidje gemaakt voor iedereen... ♡






Ondanks dat het een Back to basic feestje was, werden we toch enorm verwend met bollen Epic, het nieuwe garen van Yarn and Colors, in prachtige roze-tinten. Ook Durable had voor ons mooie bollen Coral en Glam in frisse kleuren. Bert Noorderijk liet bollen van Borgo de Pazzi achter, van Mabel kregen we een haakpakketje voor een dromenvanger en de haakfabriek zorgde ervoor dat we allemaal een stoer label kregen voor aan ons mandje. Dus uiteindelijk was er van het Back to basic concept nog maar weinig over.... 

Met zoveel gezelligheid is haken natuurlijk niet te doen..... dus ging ik aan het einde van de middag met een half mandje naar huis.... Maar uiteindelijk heb ik dit zondag alsnog afgemaakt. En de gekregen bolletjes Epic van Yarn and Colors staan er prachtig in!! ♥


Het was een geweldige dag waar ik Frederika en Mabel enorm voor wil bedanken!! 💋

En wil je ook dit leuke mandje maken? Hier kun je het patroon vinden.
Veel plezier ermee!

Groetjes Doreen

Reacties

Populaire posts